Χρήσιμα πρόσθετα για το Drupal 8

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: user_name in onwebchat_page_alter() (line 62 of /var/www/isoftcloud.gr/httpdocs/sites/default/modules/onwebchat/onwebchat.module).
  • Notice: Undefined variable: user_email in onwebchat_page_alter() (line 62 of /var/www/isoftcloud.gr/httpdocs/sites/default/modules/onwebchat/onwebchat.module).
Drupal 8
Ημερομηνία δημοσίευσης: 
17/01/2020

Δεν είναι εύκολο να καταρτιθεί μια λίστα με τα πιο χρήσιμα πρόσθετα του Drupal 8, διότι εξαρτάται κυρίως από τον τύπο του ιστότοπου που πρόκειται να δημιουργηθεί. Αλλά υπάρχουν μερικά χρήσιμα πρόσθετα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις.

Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

1. Admin Toolbar
Το συγκεκριμένο πρόσθετο θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Παρέχει ένα αναπτυσσόμενο μενού που επεκτείνει το ενσωματωμένο μενού του Drupal. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε διάφορες ενέργειες διαχείρισης πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

2. Module Filter
Η σελίδα των modules μπορεί να γίνει αρκετά μεγάλη και δύσκαμπτη καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει. Αυτό το πρόσθετο σας βοηθάει να απλοποιήσετε τη διαχείριση της συγκεκριμένης σελίδας. Ταξινομεί τα πρόσθετα σε καρτέλες ανά τύπο, ενώ παρέχει και πεδίο αναζήτησης για εύκολη εύρεση και παραμετροποίηση.

3. Shield
Αυτό το πρόσθετο σας βοηθά να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας που είναι υπό ανάπτυξη με έλεγχο ταυτότητας HTTP. Οι ανώνυμοι επισκέπτες και οι μηχανές αναζήτησης δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στο δοκιμαστικό περιβάλλον σας, αλλά εσείς και οι πιστοποιημένοι χρήστες του ιστότοπού σας θα έχετε κανονικά πρόσβαση.

4. Block Class
Το πρόσθετο αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν κλάσεις CSS σε οποιοδήποτε μπλοκ.

5. Chosen
Το συγκεκριμένο πρόσθετο μετατρέπει τα πεδία τύπου λίστες επιλογής σε μορφή πιο φιλική προς το χρήστη.

6. Coffee
Το πρόσθετο αυτό σας βοηθάει να πληγηθείτε γρηγορότερα στις σελίδες διαχείρισης χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο σας. Με τη συντόμευση πληκτρολογίου Alt + d αναζητάτε και μεταβαίνετε στη σελίδα που επιθυμείτε.

7. Better Login ή SimpleLogin
Και τα δύο αυτά πρόσθετα έχουν παρόμοια λειτουργία. Βελτιστοποιούν την εμφάνιση των σελίδων σύνδεσης, εγγραφής και επαναφοράς κωδικού σε μορφή πιο φιλική προς το χρήστη.

8. Diff
Το πρόσθετο αυτό προσθέτει μία επιπλέον καρτέλα στην οποία εμφανίζονται όλες οι αναθεωρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο περιεχόμενο του ιστοτόπου. Παρέχει τη δυνατότητα επαναφοράς ή διαγραφής μίας παλαιότερης αναθεώρησης.

© 2014 by iSoftCloud | Βουλής 31 - 33, Σύνταγμα, Αθήνα | Τηλ: 210 3254350 | E-mail: info@isoftcloud.gr | Χάρτης Ιστοτόπου | Πολιτική Απορρήτου | Credits