Πολιτική Απορρήτου Εφαρμογής "Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες"

Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2022

 

Αυτή η πολιτική απορρήτου διέπει τη χρήση της εφαρμογής για κινητές συσκευές (mobile application) "Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες", που είναι διαθέσιμη μέσω του App Store της Apple και του Play Store της Google και αναπτύχθηκε από την εταιρία iSoftCloud για τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

Η εφαρμογή Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες έχει δημιουργηθεί λόγω των νέων κοινωνικών, τεχνολογικών και επιστημονικών εξελίξεων τροποποιούν τις ήδη υπάρχουσες και δημιουργούν νέες μορφές εγκλήματος. Ως εκ τούτου, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη αλλαγής της οπτικής, με την οποία προσεγγίζουμε όλα τα ζητήματα, ώστε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Για τους παραπάνω λόγους, αποφασίσαμε να κωδικοποιήσουμε το εγχειρίδιο Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες, ώστε να μπορέσουμε να συμβαδίζουμε με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και ο Συνάδελφος να είναι διαρκώς ενημερωμένος, προκειμένου να επιτελεί απρόσκοπτα το λειτούργημά του.

Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου. Με την πρόσβασή σας στην εφαρμογή συμφωνείτε ότι έχετε λάβει γνώση αυτής της πολιτικής απορρήτου και ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται εδώ.

 

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Κατά την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες δεν καταχωρείτε κανένα ευαίσθητο ή μη προσωπικό στοιχείο σας στη βάση δεδομένων μας.

 

Διακομιστής

Η εφαρμογή Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες φιλοξενείται από το Play Store της Google και το App Store της Apple.

 

Ηλικία Συναίνεσης

Με τη χρήση της εφαρμογής Αστυνομικοί Έλεγχοι & Ενέργειες, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 13 ετών.

 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Η παρούσα πολιτική απορρήτου μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή. Όταν τροποποιείται, η αναθεωρημένη πολιτική απορρήτου θα είναι άμεσα διαθέσιμη στη σελίδα της εφαρμογής στο Play Store και στο App Store.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή παρατηρήσεις σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: konst.triantafillou@gmail.com

© 2014 by iSoftCloud | Βουλής 31 - 33, Σύνταγμα, Αθήνα | Τηλ: 210 3254350 | E-mail: info@isoftcloud.gr | Χάρτης Ιστοτόπου | Πολιτική Απορρήτου | Credits